Vlad Stancu

Ştiri pe aceeaşi temă Vlad Stancu a câştigat proba de 1500 m liber masculin cu un avans considerabil faţă de cel de-al doilea clasat polonezul Krzysztof Chmielewski. And because they work on such interesting projects we want to share more of that with you our readers.


Anderson Paak Metro Boomin Cam Kirk Boomin Black Music Anderson Paak

They are passionate they are resourceful and theyre willing to create something thats never been created before.

. Ştiam că polonezul e obişnuit să plece foarte tare şi eu m-am decis să plec cu el şi să domin ultimii 200 m. Vlad Stancu un mare talent al înotului românesc va concura în probele de 400 800 1500 m liber şi la ştafeta de 4x100 m liber cu prilejul Campionatelor Europene de juniori de la Otopeni 5-10 competiţie pentru care şi-a fixat ca obiectiv cel puţin o medalie potrivit Agerpres. Vlad Stancu a devenit campion european la 1500 metri liber.

El a câştigat aurul în proba de 1500 m liber masculin. Nataţia românească este pe val. Evoluția sa în finala de la 1500 m liber a fost una surprinzătoare.

El mai avea o medalie de aur câștigată la Europenele de natație 2022 ale juniorilor cu echipa de ștafetă masculină la 4100 metri liber. Vlad Ștefan Stancu are 17 ani și activează la clubul Steaua. Vlad Stancu a câştigat medalia de aur şi titlul de campion european la juniori joi în proba de 1500 m liber masculin cu timpul de 150547.

Lupta pentru titlul european al juniorilor s-a dat între Stancu şi polonezul Krzysztof Chmielewski românul atacând decisiv cu patru. People named Vlad Stancu. Vlad Stancu 16 ani CSA Steaua a încheiat cursa de 1500 m cu timpul de 150547 la finele unei curse tactice excelent pregătită cu staful său.

Sportivul nostru a fost cronometrat cu timpul de 150547. Depăşit în semifinale cu opt secunde de polonezul Krzysztof Chmielevski Stancu a abordat finala cu un plan inteligent şi a stat aproape de rivalul său circa 1300 m alternând la conducere cu acesta iar apoi s-a desprins brusc şi a dominat clar ultimii 200 de metri trecând primul linia de sosire cu timpul de 15 min. Tânărul sportiv este specialist în probele de fond 800 și 1500 de metri iar până acum a doborât 25 de recorduri naționale cel mai vechi din 1988.

Sportivul tricolor și-a dozat efortul cu știință și inteligență a menținut un ritm constant și a forțat pe final. Este cea de-a 5-a medalie a. A doborât deja 25 de recorduri naţionale cel mai vechi din 1988.

Vlad Stancu aur in proba de 1500 m liber Foto. Vreau să le mulţumesc tuturor care şi-au făcut timp să vină aici să mă vadă celor de acasă. Vlad Stancu Sportivul român Vlad Ştefan Stancu medaliat cu aur la ştafeta de 4x100 m liber şi-a trecut în cont şi o primă medalie la o probă individuală aurul la 1500 m liber probă în care a doborât recordul naţional de seniori care aparţinea lui Dragoş Coman 15min06sec33100 încă de la JO 2004 de la Atena.

Sportivul nostru a fost cronometrat cu timpul de 150547. A fost o cursă memorabilă nu am cuvinte Sunt primul român din istorie care ajunge la 15 min 05 sec. Performanța lui Vlad Ștefan Stancu nu vine însă din neant.

După o cursă foarte bună și un final pe ultimii 150 de metri solitar de-a dreptul neașteptat Vlad Stancu a cucerit medalia de aur la Campionatul European de înot pentru juniori ediția România 2022 cu timpul de 150547 minute. Şi aşa am reuşit. Vlad Stancu face senzaţie în bazin la doar 16 ani.

Sunt primul român din istorie care ajunge la 15min05sec. Lupta pentru titlul european al juniorilor s-a dat între Stancu şi polonezul Krzysztof Chmielewski românul atacând decisiv cu patru tururi înainte de final când a şi preluat conducerea cursei pe care nu a mai. Sportivul Vlad Ştefan Stancu a adus a cincea medalie delegaţiei României la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni el câştigând aurul în proba de 1500 m liber masculin.

Vlad Stancu a reușit o cursă remarcabilă iar pe ultimii 150 de metri nu a avut adversar. Tânărul care vrea să îi calce pe urme colegului său David Popovici cel care a câștigat două medalii de aur la CM de la Budapesta a terminat primul în proba de 1500 metri liber masculin. Sportivul român Vlad Ştefan Stancu medaliat cu aur la ştafeta de 4x100 m liber şi-a trecut în cont şi o primă medalie la o probă individuală aurul la 1500 m liber probă în care a doborât recordul naţional de seniori care aparţinea lui Dragoş Coman 15min06sec33100 încă de la JO 2004 de la Atena.

Vlad Ştefan Stancu a adus joi a cincea medalie pentru România la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni. Vlad stancu europenele de natatie pentru juniori. Vlad Ștefan Stancu are 17 ani și activează la clubul Steaua.

Sportivul român Vlad Ştefan Stancu medaliat cu aur la ştafeta de 4x100 m liber şi-a trecut în cont şi o primă medalie la o probă individuală aurul la 1500 m liber probă în care a doborât recordul naţional de seniori care aparţinea lui Dragoş Coman 15min06sec33100 încă de la JO 2004 de la Atena. We spent some time with Vlad Stanciu Principal Engineering Manager who is leading our DevOps team to learn more about. Vlad Stancu este noua speranță din natația românească și alături de David Popovici și de Robert Glință reprezintă viitorul nostru în acest sport.

Deşi a intrat cu al cincilea timp în finală Stancu a reuşit o cursă extraordinară pe care a încheiat-o în 15 min 05 sec 47100 scrie Agerpres. Sportivul român Vlad Ştefan Stancu medaliat cu aur la ştafeta de 4x100 m liber şi-a trecut în cont şi o primă medalie la o probă individuală aurul la 1. Vlad Ștefan Stancu a câștigat joi 7 iulie a cincea medalie pentru România la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni.

8 iulie 2022. Sportivul român Vlad Ştefan Stancu medaliat cu aur la ştafeta de 4x100 m liber şi-a trecut în cont şi o primă medalie la o probă individual. Log in or sign up for Facebook to connect with friends family and people you know.

Tot joi Bianca Costea a reușit să câștige medalia de argint la 50 de metri liber în timp ce David Popovici s-a calificat în finală cu cel mai bun timp la 50 de metri liber. Vlad Stancu a câştigat proba de 1500 m liber masculin cu un avans considerabil faţă de cel de-al doilea clasat polonezul Krzysztof Chmielewski. Find your friends on Facebook.

România nu prea mai contează în sporturile de echipă şi inclusiv naţionala feminină de handbal cam ultima care. Vlad Stancu a câştigat medalia de aur şi titlul de campion european la juniori joi în proba de 1500 m liber masculin cu timpul de 150547. Vlad Stancu a cucerit medalia de aur în proba de 1500 m liber din cadrul Campionatului European de Înot pentru juniori de la Otopeni.


Pin En Mio


Updated Homepage 2021 Anderson Paak Chicago Kids Link Up


Jojotastic Shop My Favorites Clothes Design Fashion Long White Shirt


Pin On Fotografia


Honda Maxam Yamaha Scooter Bike Exif Yamaha


Watch The Season Carry Me The Waters Posted By Anderson Paak On Apple Music Anderson Paak Poster Prints Seasons


Clarks Trigenic Flex Google Search Clarks Originals Clarks Black


Paris Par Eftenie Vlad Urban Photographer Of The Year Competition Street Photography Photography Self Portrait Photography


Pin By Keyana On Chris Brown Chris Brown Pictures Chris Brown And Royalty Chris Brown


Try To Figure Out All The Mysteries Of Gravity Falls With These Bill Cipher Custom Converse Custom Shoe Custom Converse Custom Painted Shoes Custom Shoes Diy


Chuck Taylor All Star Skull Tattoo High Top Blanc Optique Tete De Mort Terre Teintee Optical White Skull Dirt Dyed Converse Chuck Taylor All Star Converse


Aikido Aiki Martial Arts Institute Aikido Muay Thai Martial Arts Martial Arts


Epingle Sur Aikido


Pin On Misc


Photos From Cara Delevingne S Crazy Faces E Online Cara Delevingne Royal Family Pictures Duchess Of Cornwall


O Sole Mio 24 Air Jordan 13 Low Quai 54 Air Jordan 13 Low Jordan 13 All Black Sneakers


Jeff Soto Selected Works Street Art Muralist Graffiti


Spongebob Custom Converse Collscustoms Converse Custom Converse Converse Chuck Taylor High Top Sneaker


Cute Fuzzy Panda Hat Plushy Warm Cap Baseball Hats Womens Baseball Cap

Comments

Popular posts from this blog

pr1ma kuching sarawak

campbell's french onion soup recipes chicken

restoran di shah alam